Even
voorstellen

Op Diane kun je bouwen.
Haar werktempo ligt hoog, ze kan veel werk aan en behoudt ook bij grote hoeveelheid werk het overzicht. Kan goed plannen. Diane werkt nauwkeurig, toegewijd en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze houdt de belangen in het speelveld scherp voor ogen, kan meedenken vanuit het doel, is omgevingssensitief.

Collegiaal, steunend, attent, rustfactor.Treedt in eerste instantie niet op de voorgrond, maar heeft invloed door doordachte, waarde gedreven manier van werken. Kan zichzelf te klein maken en heeft soms de neiging om te laat eigen grenzen of eigen visie in te brengen, maar is hierop heel goed aanspreekbaar en kan ook prima terug- of bij-schakelen. Diane is oprecht geintresseerd in wie jij bent en de reden waarvoor jij komt en neemt daar ook de benodigde tijd voor.

Door gezondheidsproblemen in 2012 kwam ik zelf in aanraking met alternatieve geneeswijze, waaronder voetreflexmassage. Wat vond ik dit een mooi gegeven, daar waar westerse en Chinese geneeskunde samenvloeien. Door voetreflexmassage, aanpassing van het leefpatroon en voeding kun je klachten helpen te verminderen, waardoor medicatie gebruik mogelijk kan worden aangepast. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat door een nieuwe manier van leven en denken mijn gezondheid is verbeterd en medicatie is verminderd.Wat zou het mooi zijn als ik ook u kan helpen om beter in balans te komen.