De praktijk

Voetenreik ligt op de eerste etage van ons woonhuis.

Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk aanwezig waar u van te voren plaats kan nemen, daarom het verzoek om op de afgesproken tijd aan te komen.

Voor het perceel of aan de weg is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Tevreden? Ontvang korting!

Laat een ander ook kennismaken met Voetenreik en ontvang beiden eenmalig 10% korting

Cadeaubon

Op zoek naar een passend cadeau? Geef een cadeaubon van Voetenreik, waarde zelf te bepalen.

Magnesium

Aan elke voetmassage gaat een voetenbad vooraf met magnesiumvlokken. Magnesium doet een hoop voor ons lichaam. Het ontspant spieren en bloedvaten, versoepelt gewrichten, geeft energie en uithoudingsvermogen, verzacht de huid, verbetert de nachtrust, brengt rust in het zenuwstelsel,
versterkt botten en tanden en nog veel meer...
 Voetenreik verkoopt bakjes magnesium a € 5,- voldoende voor 5 x een voetenbad en voor grootgebruik kunt u terecht voor de navulservice.

Herinnering afspraak

Na het inplannen van een afspraak kunt u kiezen om een paar dagen vooraf, per mail of sms, een herinnering te ontvangen. Zo voorkomt u onnodige kosten.

Extra service

Heeft u een vraag die niet kan wachten tot de volgende behandeling? Op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur is er telefonisch spreekuur, op verzoek kan het gesprek ook plaats vinden met video-bellen.

Bent u slecht ter been of heeft u problemen met vervoer dan kan ik tegen meerprijs bij u aan huis komen voor een behandeling.

Etherische olie

 Bij iedere massage wordt met gefractioneerde kokosolie als basisolie gewerkt. Aan de basisolie wordt ter ondersteuning en/of waar de behoefte van de cliënt ligt een etherische olie toegevoegd. De oliën bieden verschillende voordelen en iedereen ervaart het gebruik op zijn manier. De olie kan kalmeren bij huidirritaties, verbeteren bij de spijsvertering, ondersteunen bij mondverzorging en nog veel meer….

Armbanden met edelstenen

De armbanden zijn in verschillende kleursamenstellingen en maten (kind/ dames/ heren) verkrijgbaar. De edelstenen worden afgewisseld met houten kralen of lava steentjes, waar u ook een etherische olie naar keuze op kunt sprenkelen.

Afspraak annuleren

Komt de afspraak u toch niet gelegen? Dan is annuleren alleen telefonisch mogelijk tot uiterlijk 24 uur van te voren. Binnen 24 uur ben ik genoodzaakt om de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij de eerste annulering binnen 24 uur wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht, opvolgende keren 100%.