Muziek via koptelefoon

Om nog meer ontspannend resultaat uit uw behandeling te halen kunt u zich afsluiten van de omgeving met een koptelefoon met relaxmuziek naar keuze.
Na iedere cliënt wordt de koptelefoon met oog op de hygiëne gereinigd.

Tevreden? Ontvang korting!

Laat een ander ook kennismaken met Voetenreik en ontvang beiden eenmalig 10% korting

Cadeaubon

Op zoek naar een passend cadeau? Geef een cadeaubon van Voetenreik, waarde zelf te bepalen.

Magnesium

Aan elke voetmassage gaat een voetenbad vooraf met magnesium en etherische oliën. Magnesium doet een hoop voor ons lichaam. Het ontspant spieren en bloedvaten, versoepelt gewrichten, geeft energie en uithoudingsvermogen, verzacht de huid, verbetert de nachtrust, brengt rust in het zenuwstelsel,
versterkt botten en tanden en nog veel meer...
Iedere betalende cliënt ontvangt een zakje magnesium voldoende voor een voetenbad. Wilt u vaker thuis van een effectief voetenbad genieten? Voetenreik verkoopt bakjes magnesium a € 5,- voldoende voor 5 x een voetenbad.

Smiling socks

Sokken waar je blij van wordt. Twee verschillende soorten, enkel en hoger model in diverse kleuren. Maat 17-21 en 35-41. Tien verschillende soorten glimlachen waar iedereen een grijns van krijgt. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Prijs: €5,- per paar.

Extra service

Bent u slecht ter been of heeft u problemen met vervoer dan kan ik tegen meerprijs bij u aan huis komen voor een behandeling.

Etherische olie

Tijdens iedere massage wordt met gefractioneerde kokosolie als basisolie gewerkt. Aan de basisolie wordt ter ondersteuning en/of waar de behoefte van de cliënt ligt een etherische olie van doTERRA toegevoegd. De oliën bieden verschillende voordelen en iedereen ervaart het gebruik op zijn manier. De olie kan kalmeren bij huidirritaties, verbeteren bij de spijsvertering, ondersteunen bij mondverzorging en nog veel meer….

Sieraden

De medaillons hangen aan een ketting van rvs met een lengte van 65 cm. In de medaillon zit een viltje waar je een doTERRA olie naar keuze op sprenkelt. Deze worden geleverd in een cadeauzakje met 6 verschillende kleuren viltjes. De armbandjes zijn in verschillende kleuren en samenstellingen verkrijgbaar. De edelstenen worden afgewisseld met houten kralen of lava steentjes, waar je een doTERRA olie naar keuze op kunt sprenkelen.

Afspraak annuleren

Komt de afspraak u toch niet gelegen? Dan is annuleren alleen telefonisch mogelijk tot uiterlijk 24 uur van te voren. Binnen 24 uur ben ik genoodzaakt om de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij de eerste annulering binnen 24 uur wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht, opvolgende keren 100%.